Fotograf - Trelleborg, Ystad, Lund, Svedala, Höllviken, Staffanstorp och övriga Skåne

Välkommen hit! Mitt namn är Agnes Orre och jag är en fotograf verksam i största delen av Skåne. Några städer jag vänder mig till är Trelleborg, Lund, Ystad, Höllviken, Svedala och Staffanstorp. Du som kund har två alternativ när det kommer till en fotografering med mig, antingen kommer du till m in studio i Malmö eller så kommer jag ut till dig. 

Som fotograf erbjuder jag några olika typer av fotograferingar,  jag fotograferar bröllop, familjer,  barn och företag. Under respektive flik i menyn får ni ytterligare information och ni kan även se tidigare bilder jag har tagit. Mitt mål med varje fotografering är att göra kunden så nöjd som möjligt, därför tar jag gärna till mig eventuella önskemål.

Eventuell avbokning av fotografering ska ske senast 24 timmar innan vår bokade tid, därefter kommer du debiteras 50 % av priset. Gällande utomhusfotografering kan man boka om sin tid vid kort varsel, detta gäller endast vid dåligt väder! När det kommer till bröllopsfotografering är den senaste tiden för avbokning 2 månader innan bröllopet.

Som sagt arbetar jag runt om i Skåne, utifrån kundens önskemål kan jag ta mig till bland annat Trelleborg, Ystad, Lund, Staffanstorp, Svedala och Höllviken med omnejd. Tveka inte på att kontakta mig ifall du skulle ha några som helst frågor kring mig, mitt arbete eller något annat som rör företaget.